Dierenarts Dierenkriek | Standerdmolen 16a 3995 AA HOUTEN | info@dierenkriek.nl | Openingstijden

Gun uw huisdier én uzelf een minder stressvolle ervaring.

Kom naar DierenKriek!

Daar staat het draadmandje. Oh, oh, denkt uw huisdier, we gaan weer naar de dierenarts of trimsalon. Naar die gemene mensen met witte jassen aan die me pijn doen. Naar die plek waar het zo naar ruikt. Naar die ruimte vol met opgefokte dieren en hun even gestresste baasjes.

Hoe minder stress, hoe beter

Bij DierenKriek doen we er alles aan om stress te voorkomen. Daarom dragen we geen witte jassen en ruiken onze desinfectiemiddelen niet. Verder begroeten wij alle dieren persoonlijk. Aaien ze even, stellen ze op hun gemak, worden vrienden. En we blijven vriendelijk, ook wanneer we overgaan tot onderzoek of behandeling. Niets geen spuit erin en hop, weer verder. Dat is onze stijl niet. Onze dierenvriendjes komen graag bij ons, en dat willen we zo houden.

Maak kennis met ons team

U bent de baas. Letterlijk

Baasjes hebben ook stress, natuurlijk. Maar dat wordt al gauw minder. We nemen u als baasje namelijk serieus. Luisteren echt naar u en zijn eerlijk over behandelmogelijkheden en kosten.

Bovendien weet u zeker dat uw huisdier bij ons in goede handen is. Dat kunt u zelf ervaren, want u mag bijna overal bij zijn. En anders kunt u het zien, want overal zijn ramen. In de trimsalon, in de behandelkamer, ja, zelfs in de operatiekamer.

Lees wat baasjes over ons zeggen

Alles voor de gezondheid van uw dier

De gezondheid van uw dier wordt in een hoge mate bepaald door de conditie van huid, vacht, nagels en gebit. In de trimsalon van DierenKriek zorgen we ervoor dat deze conditie zo optimaal mogelijk wordt en blijft. We wassen, plukken, knippen en scheren de vacht en korten nagels in. Verder reinigen we het gebit van uw huisdier en zorgen zo voor een betere mondhygiëne. Tip: knoop een bezoekje aan de trimsalon vast aan uw afspraak bij de dierenarts. Bent u in één keer klaar.

 

Maak een afspraak

DierenKriek is gevestigd in de Welkoop in Houten. U kunt voor de deur parkeren. Bent u te vroeg? Meld u even bij onze balie en laat uw mobiele nummer achter. Kunt u lekker rondneuzen in de winkel totdat we u bellen dat u aan de beurt bent.

Contact en route