Dierenarts Dierenkriek | Standerdmolen 16a 3995 AA HOUTEN | info@dierenkriek.nl | Openingstijden

Team groep02

Het team van DierenKriek bestaat uit:

Petra de Kriek

Petra2024b

Goede en heldere communicatie
Petra zit al ruim 20 jaar in het vak. Ze heeft in verschillende praktijken gewerkt en jonge dierenartsen het vak bijgebracht. In plaats voor anderen te werken, heeft ze deze formule bedacht om klant en patiënt zo goed mogelijk ter zijde te staan. Een goede en heldere communicatie staan daarbij voorop.

Patricia

Patricia2024b

Passende oplossingen vinden
Patricia heeft de opleiding tot dierenartsassistente in Barneveld en
diverse trainingen gevolgd als voedingsconsulente. Inmiddels zit Patricia al meer dan 20 jaar in het vak. Binnen de praktijk verzorgt zij het trimmen van katten. Zij heeft meerdere jaren elders met Petra samengewerkt. 'Het is leuk om samen tot passende oplossingen te komen en klant en patiënt met een goed gevoel de deur uit te laten gaan'.

Iris

Iris2024

Doordachte benadering
Evenals Patricia heeft ook Iris de opleiding tot dierenartsassistente in Barneveld gevolgd
en al ruim 12 jaar bij diverse praktijken gewerkt. De vriendelijke, rustige en doordachte benadering van deze praktijk vindt zij heel belangrijk. Verder versterkt Iris het team met het trimmen van honden. 'Het is leuk om te zien hoe blij baasjes weer zijn als hun hond er weer keurig verzorgd uitziet'.

Gemma van der Kerk

Dame02

Tijdelijk meelopend dierenarts in wording

Marloes Vink

Dame03

Vriendelijkheid en Communicatie
Per 1 maart 2024 heeft Marloes de oversteek van Doktersassistente naar Dierendoktersassistente gemaakt. ‘In 2019 heb ik al stagegelopen bij deze praktijk, heb er toen fijn gewerkt en veel geleerd. Humaan trok toen echter meer.’ Marloes merkte dat de feeling om met mens én dier te werken, zoals bij Dierenkliniek Dierenkriek, toch harder trok. ‘Ik wil graag een fijne band opbouwen met u én uw huisdier.’

Wytske Doornbos

Dame01

Welzijn voor dier en mens
Sinds maart 2023 versterkt Wytske het Team Dierenkriek. De nauwe samenwerking in het Team spreekt haar enorm aan en ook de waardering die mensen voor hun dier hebben respecteert ze ten zeerste. ‘Samen met het Team probeer ik een optimaal welzijn van het huisdier neer te zetten.’
Diergeneeskunde uitvoeren zoals Diergeneeskunde is bedoeld en met het nodige werkplezier staat bij haar hoog in het vaandel.