Dierenarts Dierenkriek | Standerdmolen 16a 3995 AA HOUTEN | info@dierenkriek.nl | Openingstijden

Dierenarts

Bij DierenKriek zien we vooral honden, katten en knaagdieren. Bij honden is jeuk het meest voorkomende probleem. Bij katten gaat het vaak om plasproblemen. En bij knaagdieren vormt het gebit vaak een probleem. In alle gevallen onderzoekt de dierenarts wat er aan de hand is. Van onderzoek tot ontworming, van röntgenfoto’s tot echoscopie en van sterilisatie tot oogoperaties: dierenarts Petra de Kriek is overal in thuis.

Trimsalon

Bij huidproblemen ligt een vervolgbezoek aan de trimsalon voor de hand. Regelmatig plukken, knippen of scheren kan veel problemen voorkomen en oplossen. Hetzelfde geldt voor een goede mondhygiëne. Witte tandjes en een frisse adem is prettig voor het baasje. Maar belangrijker is, dat een goede mondhygiëne nierproblemen, hartproblemen en problemen met gewrichten kan voorkomen. Bij knaagdieren is een optimaal gebit zelfs van levensbelang.

Tips voor de gezondheid van uw huisdier

Bij DierenKriek staat de gezondheid en het welzijn van dieren voorop. Daarom delen wij graag onze kennis met u, zodat u nog beter voor uw huisdier kunt zorgen.

Lees onze tips

DierenKriek is gevestigd in de Welkoop in Houten. U kunt voor de deur parkeren. Bent u te vroeg? Meld u even bij onze balie en laat uw mobiele nummer achter. Kunt u lekker rondneuzen in de winkel totdat we u bellen dat u aan de beurt bent.

Contact en route